* Verzenden en transittijden

Wij verzenden wereldwijd per luchtvracht met verschillende koeriers. De verzending is voorzien van verzekering en track en trace informatie.Transittijden zijn gemiddeld; Nederland 1-2 werkdagen, Europa 2-3 werkdagen, Wereldwijd 3-5 werkdagen.

Belangrijk! Vanwege de Corona-maatregelen wordt een zending maar één keer aangeboden voordat deze wordt teruggestuurd naar de ABCspecialist.Let op: door Covid kunnen er vertragingen optreden bij de bezorging, controleer de track en trace informatie waar uw pakket zich momenteel bevindt, en neem contact op met de koerier voor de geplande bezorgdag.

* Express verzending

Express leveringsopties zijn beschikbaar met TNT, UPS, DHL etc. Neem contact met ons op voor expreszendingen na het plaatsen van uw bestelling, via whatsapp of telefoon.

© 2019 ABCspecialist. De informatie op onze websites, in onze documenten, advertenties en onze communicatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gerealiseerd. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist is, of dat er fouten zijn ontstaan bij de vertaling. Wij hebben de inhoud met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud. Er kunnen geen rechten ontleed worden aan informatie, prijzen, adviezen of enige tekst op deze website of in onze documenten, advertenties of communicatie en ABCspecialist is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden genomen op basis hiervan. Niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ABCspecialist. Uitsluitend Nederlands recht is op alle verkopen van toepassing.