Garantie en herroepingsrecht

-Download volledige voorwaarden.pdf-

-Download het complaint form.pdf-

Herroepingsrecht, 14 dagen cool down periode. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van het product, een teruggave starten zonder opgaaf van reden. Als u voor de montage een gebrek opmerkt kan het artikel ook worden teruggegeven en geruild worden voor een ander artikel, binnen dezelfde termijn.

Retourname gebeurd altijd na terugzending van uw product samen met een ingevuld complaint form en technische controle. Na montage of gebruik worden producten niet meer terug genomen.

Alle onderdelen die wij verkopen zijn getest op hun werking. Omdat ABC onderdelen zeer gevoelig zijn voor correcte montage, raden wij u aan u de juiste gereedschappen en diagnoseapparatuur te gebruiken en de meegeleverde montage-instructies nauwgezet op te volgen. Onze producten zijn bedoelt voor professionals en worden slechts verkocht aan zakelijke klanten. We adviseren consumenten die toch onze producten willen afnemen, een Mercedes Benz vakgarage te zoeken in hun regio met ervaring in het ABC systeem. Onderdelen worden na montage of gebruik niet meer retour genomen.

Speciaal bestelde onderdelen (niet op voorraad) en onderdelen met korting worden niet terug genomen.

We nemen nooit aansprakelijkheid voor overige kosten zoals montagekosten, olie, garagekosten, vervoerskosten, transportkosten, e.d.

© 2019 ABCspecialist. De informatie op onze websites, in onze documenten, advertenties en onze communicatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gerealiseerd. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist is, of dat er fouten zijn ontstaan bij de vertaling. Wij hebben de inhoud met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud. Er kunnen geen rechten ontleed worden aan informatie, prijzen, adviezen of enige tekst op deze website of in onze documenten, advertenties of communicatie en ABCspecialist is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden genomen op basis hiervan. Niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ABCspecialist. Uitsluitend Nederlands recht is op alle verkopen van toepassing.