Over ABCspecialist

ABCspecialist is een Nederlands revisiebedrijf en distributeur gespecialiseerd in hydraulische en luchtgeveerde ophanging systemen, en verkoopt direct uit voorraad uitsluitend aan de zakelijke markt.

Ontstaan uit de wens om onze expertise en ervaring op gebied van Audi, BMW en Mercedes Benz om te zetten in een mooi product, is ABCspecialist inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat sinds 2010 aan klanten over heel de wereld levert.

Wij hebben als een van de weinige bedrijven in Europa de expertise en de benodigde processen ontwikkeld voor volledige revisie van de betreffende producten. Deze processen leiden tot meer recycling en hergebruik van materialen, en een circulair productieproces.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze excellente service, kennis en concurrerende prijzen de nummer één winkel gespecialiseerd in veersystemen zijn.

Wat klanten zeggen

In 2020 behaalden wij een 100% feedback score.

Onze webshop ontving de PowerSeller status op eBay met meer dan 250 positieve recensies.

Google Review

© 2019 ABCspecialist. De informatie op onze websites, in onze documenten, advertenties en onze communicatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gerealiseerd. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist is, of dat er fouten zijn ontstaan bij de vertaling. Wij hebben de inhoud met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud. Er kunnen geen rechten ontleed worden aan informatie, prijzen, adviezen of enige tekst op deze website of in onze documenten, advertenties of communicatie en ABCspecialist is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden genomen op basis hiervan. Niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ABCspecialist. Uitsluitend Nederlands recht is op alle verkopen van toepassing.