Over ABCspecialist

ABCspecialist is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle onderdelen voor het hydraulische en luchtgeveerde ophanging systemen en verkoop direct uit voorraad uitsluitend aan de zakelijke markt.

Ontstaan uit de wens om onze expertise en ervaring op gebied van Audi, BMW en Mercedes Benz om te zetten in een mooi product, is ABCspecialist inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat sinds 2010 aan klanten door heel Europa levert. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze excellente service, kennis en concurrerende prijzen de nummer één winkel gespecialiseerd in hydraulische veersystemen van de Benelux zijn.


Google Review
ABCspecialist

ABCspecialist

Postbus 8543 (geen bezoekadres of werkplaats)

Bergerweg 61 - 6135KD, Sittard - Nederland (NL)

E. info@abcspecialist.nl   W. www.abcspecialist.nl

T. +31619456617   Whatsapp. +31619456617

KVK 62382047

BTW NL002195635B04

© 2019 ABCspecialist. De informatie op onze websites, in onze documenten, advertenties en onze communicatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gerealiseerd. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist is, of dat er fouten zijn ontstaan bij de vertaling. Wij hebben de inhoud met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud. Er kunnen geen rechten ontleed worden aan informatie, prijzen, adviezen of enige tekst op deze website of in onze documenten, advertenties of communicatie en ABCspecialist is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden genomen op basis hiervan. Niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ABCspecialist. Uitsluitend Nederlands recht is op alle verkopen van toepassing.