Recycling en Borg

Wij vragen bij iedere verkoop de oude onderdelen achteraf retour. U kunt na montage van het nieuwe product, de oude onderdelen in de doos retour sturen met het meegestuurde retourformulier.

*Borg

Op sommige producten is borg (statiegeld) van toepassing. Voor de betaling van de borg ontvangt u een rekening. Deze dient vooraf betaald te worden tenzij anders afgesproken. Het borgbedrag ontvangt u terug na retourname van uw oude onderdeel. We proberen de retouren zo snel mogelijk te verwerken, u ontvangt hiervan een bevestiging.

*Ruilonderdeel terugsturen

Stuur na montage van het nieuwe product het oude onderdeel a.u.b. goed verpakt en vrij van olie naar ons retour, en volg daarbij de instructies van het retourformulier. Het retourformulier ontvangt u bij uw bestelling op papier en per mail, of kunt u downloaden vanaf de website.

-Download retourformulier.pdf-

© 2019 ABCspecialist. De informatie op onze websites, in onze documenten, advertenties en onze communicatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gerealiseerd. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist is, of dat er fouten zijn ontstaan bij de vertaling. Wij hebben de inhoud met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud. Er kunnen geen rechten ontleed worden aan informatie, prijzen, adviezen of enige tekst op deze website of in onze documenten, advertenties of communicatie en ABCspecialist is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden genomen op basis hiervan. Niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ABCspecialist. Uitsluitend Nederlands recht is op alle verkopen van toepassing.