Over ons

ABCspecialist Automotive B.V. is een Nederlands bedrijf en groothandel in Automotive onderdelen, gericht op de verkoop aan professionals en vakgarages. Wij leveren nieuwe, gereviseerde, refurbished en gebruikte onderdelen direct vanuit voorraad, en zijn actief op diverse online platforms zoals Marktplaats, eBay, Google.

Ontstaan uit de wens om onze expertise en ervaring op gebied van Audi, Bentley, BMW, Mercedes Benz en Porsche om te zetten in een mooi product, is ABCspecialist inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat sinds 2010 aan klanten door heel de wereld levert.

Wij zijn gespecialiseerd in hydraulische en luchtgeveerde veersystemen, maar ook elektrische systemen zoals verlichting, regelmodules, ontsteking systemen en hybrid componenten.

Ook voor de reparatie, controle of herstel van uw exclusieve onderdelen of oldtimer en youngtimer onderdelen, kan u bij ABCspecialist terecht.

Wij hebben de expertise en de benodigde processen voor volledige revisie van de betreffende producten. Deze processen leiden tot recycling en hergebruik van materialen en een circulair productieproces.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze excellente service, kennis en concurrerende prijzen dè specialist in ABC veersystemen zijn.

 

ABC